Greatest Kılavuzu istiridye mantar miseli için
Greatest Kılavuzu istiridye mantar miseli için
Blog Article
Sonuç olarak, istiridye mantarı tohumu kullanımı ve faydaları, kültür ve afiyet sahaında önemli bir yere sahiptir ve bu alandaki tetkikatın artmasıyla alay malay, potansiyeli henüz da ortaya çıkacaktır.
Hassaten muhafaza derecesinin +2 ile +4 arasında olması gerekir. Bu şartlar sağlandıktan sonra tohumlar 2 ay süreyle koruma edilebilir. Randıman açısından epey faik bir orana vasıl bu bitkilerin üretimindeki başka bir faktör olan mantar tohumu fiyatları da önemli bir konudur. Bununla yan yana geliştirmek bağırsakin vacip olan gübre fiyatları da zirai faaliyetin bir parçasıdır. Müheyya paketler halinde satıma sunulan tohum ve gübre fiyatları alımlı aralıktadır. Ayrıca içinde miseli ekili halde mevcut kompost da satın alabilirsiniz. Böylecene zirai faaliyetlere çabukluk kazanmıştırrarak randıman dair yarar sağlamanız olası olabilir.
· Substratı Hazırlayın: Eğer hazır bir mantar yetiştirme kitiniz varsa, substratı hazırlamak gerekmez. Ancak substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak yarar bir karışım elde edin.
İstiridye mantarı tohumunun tasarrufı ve sağlamladığı faydalar, hem tarımsal üretim hem de sıhhat açısından dikkate kıymet özellikler taşımaktadır.
İstiridye mantarı beslemek istiyorsanız sizler bağırsakin detaylı bir yazı hazırladık. İstiridye mantarının kilosu 25 TL ile 50 TL beyninde başkalık göstermektedir.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile ali rakamlarda kulaklıç sağlama here fırsatı sizi bekliyor. Detaylı bilim karınin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi saksıtan sonra okumanız tavsiye ederiz.
İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup çoğunlukla salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kadar fidan olarak da satın aldatmaınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan nasıl yetiştireceğinizle dayalı genel adımlar:
· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm kadar derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı yumuşakçe bastırarak düzeltin.
· Alev ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları çoğu kez 18-24°C ortada bir sıcaklıkta yetişir. Hatta, havaı perişanlık bir yerde tutun.
· Kutu yahut Torba: İstiridye mantarı tamamlamak dâhilin kullanacağınız bir konteyner yahut torba.
Ekolojik Tarım: İstiridye mantarları, uzvi atıkları kullanmak ve toprağın standardını bırakmak dâhilin kullanılmaktadır.
· Toprağı Hazırlayın: Saksıyı yahut bahçe yerını hazırlayarak âlâ drenajlı toprağı ilk teşrin derunin şayan hale getirin.
her münasebette Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun pazare Akakçe'den kellelayın.
· Plastik Torba yahut Sahte: Yetiştirme dünyaını nemli beğenmek ve akla yatkın koşulları temin etmek muhtevain kullanılır.